0 +
ГОДИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР
ЗА НАС

14 ГОДИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

Соларити БГ започва дейността си в Пловдив, преди 14 години, през 2009 г. Фирмата насочва дейността си в сферата на  фотоволтаичните инсталации за производство на енергия, като през последните години се утвърди като надежден и стабилен партньор на българския пазар.

Компанията е изградила към момента над 400 енергийни обекта с обща инсталирана мощност над 50 MW

До момента компанията е изградила над 100 енергийни обекти с обща инсталирана мощност над 50MW различни видове фотоволтаични централи- наземни за продажба на електричество; покривни системи, инсталации з собствени нужди и автономни централи.

СЪХРАНЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯ

ЕВТИНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

РЕЗЕРВНО ЗАХРАНВАНЕ

ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ

нашия работен процес

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашия процес и услуги. 

01 ПЛАНИРАНЕ

Ние Ви консултираме каква фотоволтаична централа е подходяща за нуждите Ви, изготвяме обосновка защо да се инвестира и извършваме прогнозиране кога и как да бъде изграждането. Изготвяме всички необходими документи, свързани с цялата процедура.

02 ПРОЕКТИРАНЕ

Подбор и организиране на фотоволтаичните панели, соларни инвертори и защитна апаратура. Правилното проектиране на една фотоволтаична централа е от голяма важност за максималната ефективност при производство и спестяване на енергия за захранване на собствени нужди.

03 ИЗГРАЖДАНЕ НА ПРОЕКТ

Соларити предлага всички услуги, свързани с изграждане на фотоволтаична централа до ключ. Кратки срокове на изграждане от опитни специалисти. Бърза доставка на необходимите соларни панели и соларни инвертори. Спазваме всички изисквания за безопасна работа на покриви.

04 АДМИНИСТРАТИВНИ ПРОЦЕДУРИ

Изграждането на фотоволтаична централа е процес, съпътстван с всички разрешителни и съгласувателни документи според българското законодателство за съответния тип централа. Ние Ви съдействаме по време на целия процес на инвестиционното намерение.

РАБОТИМ С УТВЪРДЕНИ ДОСТАВЧИЦИ

Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти, притежаващи необходимите опит и умения за проектирането, изграждането и поддържането на една фотоволтаична система. Вписана е в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в България. От 2013 г. Соларити БГ е вписана и в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор на лицата, извършващи монтиране, поддържане, ремонтиране и преустройство на енергийни обекти.

НАШАТА МИСИЯ

Стремежът на фирмата е да предлага комплексни и иновативни решения в сферата на енергетиката и да въвежда нови технологии, с което да задоволява индивидуалните нужди на своите клиенти.

ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР

Компанията представя своите продукти и енергийни решения на международни изложения и форуми като Международния Технически Панаир – гр. Пловдив, Изложението за ЕЕ и ВЕИ – гр. София, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE – гр. Букурещ, SOLAR THERM BIOMASS – гр. Нови Сад.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Имаме опит в изграждането

Соларити БГ e първата и единствена фирма в България, която е монтирала и въвела в експлоатация  ESS система за съхранение.